miercuri, 30 aprilie 2014

Camera video Samsung HMX-F90BP

Cateodata, cele mai importante momente ale vietii pot fi salvate doar prin filmulete de cea mai buna calitate, pozele fiind insuficiente iar amintirile putand sa lase anumite goluri.

Chiar daca multe telefoane si dispozitive mobile de ultima generatie ofera posibilitatea de filmare, daca vrei o imagine de cea mai buna calitate trebuie sa optezi pentru un dispozitiv profesional, precum acest Samsung HMX – F90 BN.

Aceasta camera este facuta special pentru a filma si pentru a capta cele mai frumoase amintiri din viata ta.

Aceasta camera video ofera totul, in materie de imagine. In primul rand, dispune de o rezolutie de 5 Mp, care garanteaza imagini de cea mai buna calitate. Calitatea este amplificata de senzorul de 1/32 inch, dar si de numeroasele detalii, precum rezolutia, balansul sau iluminarea minima, care este de doar 15 lux.

Camera ofera un zoom digital impresionant, de pana la 130 x si un zoom optic de 52 inch, putand sa prinda chiar si cele mai mici detalii ale momentelor tale importante.

Multe camere video au o problema in ceea ce priveste spatiul de stocare. Aceasta insa, ofera flexibilitate maxima, cu un port pentru carduri de memorie SD, SDHC si SDXC, pe care le poti achizitiona la preturi foarte mici si de care te poti bucura. Acestea au capacitati generoase, de pana la 64 Gb, asadar poti salva foarte multe imagini.

Pentru a vedea ceea ce filmezi si chiar ceea ce pozezi, camera dispune de un ecran de 2.7 inch, LCD, care are o rezolutie de 230 K. Practic, vei putea vedea toate filmuletele pe care le faci, direct pe camera.

Conectarea este si ea un punct forte al camerei video de la Samsung. Iesirea HDMI, Iesirea Compozit si Usb-ul, fac din ea o camera deosebit de flexibila si foarte dorita de toti cei care apreciaza un filmulet de calitate care va dainui foarte mult timp dupa ce este captat.

http://www.emag.ro/camera-video-samsung-hmx-f90bp-black-hmx-f90bp-edc/pd/E5KRNBBBM/

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu