marți, 29 aprilie 2014

Memorie Kingston 8 Gb

Una dintre cele mai importante functii ale unui laptop este multitaskingul. Cu siguranta iti doresti sa poti sa citesti un document, sa asculti o melodie si intre timp sa lasi calculatorul sa isi faca update-uri pentru cateva aplicatii de ultima generatie.

Pentru a putea face acest lucru ai nevoie de o memorie Ram cat mai performanta, care sa iti permita cat mai multe procese in acelasi timp, de cea mai buna calitate.

Aceasta memorie de la Kingston, de 8 Gb reuseste sa ofere o functionare de calitate la un pret care depaseste cu putin 300 de lei, asadar este facut pentru orice buzunar.

Cei 8 Gb permit rularea unui numar mare de aplicatii, de ultima generatie, fara niciun fel de probleme si lucreaza perfect cu procesorul laptopului, care este indicat sa fie si el unul cat mai performant.

Pe langa capacitatea foarte mare de 8192 Mb, aceasta memorie Ram are si o frecventa foarte mare, de 1600 Mhz.

Voltajul pe care il prezinta este de 1.5 V, in timp ce CAS este CL11.

In momentul in care achizitionezi o memorie Ram, pe langa marimea acesteia, producatorul si restul de caracteristici oferite de magazinul de unde o achizitionezi, este foarte important sa gasesti parerile utilizatorilor.

Din fericire, aceasta memorie dispune de o nota foarte buna din partea utilizatorilor, potrivindu-se de minune pentru majoritatea laptopurilor de ultima generatie si oferind putere si cursivitate in lucru.

Fara doar si poate, la un pret ce depaseste putin 300 de lei, cu o constructie robusta si un feedback excelent din partea utilizatorilor, aceasta memorie Ram este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face atunci cand vrei sa cresti performanta laptopului tau, fiind si una dintre cele mai mari memorii gasite pe piata la ora actuala.

http://www.emag.ro/memorie-kingston-8gb-ddr3-1600mhz-sodimm-kvr16s11-8/pd/ET9FKBBBM/

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu