miercuri, 30 aprilie 2014

Tableta Asus Transformer Book

Este laptop, este tableta? Cu siguranta este putin din fiecare.

Acest Asus Transformer este un din bijuteriile celor de la Asus, care reuseste sa combine cu succes designe-ul placut, elementele surpriza si o parte Hardware puternica, de ultima generatie.

Ceea ce il face cu adevarat deosebit este faptul ca poate fi folosit cu usurinta atat pe post de laptop, cat si pe post de tableta.

 Daca e folosit pe post de laptop, este un laptop flexibil si usor de purtat peste tot, in timp ce, daca este folosit pe post de tableta este o tableta cu ecran generos, de 10.1 inch, care ofera functii si dotari de ultima generatie.

Asus Transformer vine echipat cu un procesor Intel Atom, foarte puternic, cu o frecventa de 1.33 Ghz, care promite rularea tuturor aplicatiilor, chiar si rularea aplicatiilor foarte pretentioase.

Display-ul dispune de mai multe tehnologii foarte interesante, precum touchscreen, wide-view, sau TFT LCD si are un ecran generos de 10.1 inch, care ofera flexibilitate maxima. Te poti uita la filme, te poti juca sau poti chiar sa lucrezi, fara niciun fel de problema pe aceasta tableta.

Calitatea imaginii este ajutata de placa video integrata de la Intel, Intel HD Graphics Gen 7, dar si de alte elemente, cel putin la fel de importante, precum memoria Ram de 2048 Mb.

Stocarea se face si ea pe o memorie destul de mare. Dispui de doua variante de stocare: una Emmc de 64 Gb si un Hdd de 500 Gb, in asa fel incat sa te poti bucura de un spatiu foarte mare si sa iti poti stoca toate colectiile de filme, muzica, fisiere, poze sau jocuri.

Tableta dispune si de o camera de 1.2 Mp, pentru comunicare video de cea mai buna calitate, si de un sistem de operare Microsoft Windows 8.1, care ofera flexibilitate si putere. Pe langa asta, vine echipata si cu un Microsoft Office Home, in asa fel incat sa te poti bucura de editare text, fara niciun fel de problema.

http://www.emag.ro/tableta-asus-transformer-book-cu-procesor-intel-174-atom-small-sup-tm-sup-small-z3740-1-33ghz-10-1-touch-screen-2gb-500gb-64gb-emmc-intel-174-hd-graphics-windows-8-1-gray-t100ta-dk007h/pd/DBP7SBBBM/

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu